AbdullahNassir Eurooppalaisuus kukoistaa sananvapaudesta

Vapaan Syyrian armeijan johtajat pakenivat Israeliin

Neljä Vapaan Syyrian armeijan johtajaa on paennut Israeliin. Kyseessä on maa joka ei päästä yhtään pakolaista vapaaehtoisesti maahansa millään perustella.

Neljä komentajaa sai kuitenkin avun pakoonsa Israelilta. Kyseinen teko vahvistaa entisestään väitteitä että kyseessä on ulkomailta johdettu palkka-armeija jolla ei ole mitään tekemistä Syyrian kansan etujen kanssa.

 

Ohessa alkuperäinen artikkeli englanniksi:

https://southfront.org/four-free-syrian-army-commanders-run-away-to-israel/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän kosonenjuhapekka kuva
Juha-Pekka Kosonen

Olisiko sittenkin niin, että seuraava Nobelin rauhanpalkinto meneekin Putinille ja Trumpille? Näyttää nimittäin siltä, että em. presidettien toimet ovat vaikuttaneet ratkaisevasti siihen, että tilanne Syyriassa rauhoittuu ja stabiloituu.

Rotat jättävät uppoavan laivan.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Ei pidä nuolaista ennenkuin tipahtaa. Irania vastaan saattaa alkaa ilkeä rytinä lähiaikoina. Sitä ei toivo kukaan täysijärkinen mutta Benjamin Netayahu kyllä. Hän yllyttää jatkuvasti Trumpia tekemään selvää Iranista.

Käyttäjän henry kuva
Henry Björklid

Uskon, että Hormuzin salmen olemassaolo estää hyökkäyksen Iraniin - niinkuin tähänkin saakka.
Jos tankkerit eivät pääse siitä läpi, niin seuraavana päivänä öljyn hinta hyppää taivaaseen.

Ja Putskukin voi taas lausua jotain - niinkuin silloin kun baby-Bush viimeeksi kovin uhosi Iranin pahuudesta yadda-yadda. Putinin kerrottua, että Iraniin ei niin vain hyökätä, oli Bush hyvin hiljaa aiheesta.
Netanjahulla ei ole kaikki lepakot kotona.

Henry

Käyttäjän PerttiAkkanen kuva
Pertti Akkanen

Pitipäs sattua. Tämä kaksikko levitti eilisen päivän potaskaa Valkokypärien evakuoinnista Jordaniaan. Tänään on sentään uusi aihe. Mutta näköjään ihan sama, mistä tämä kaksikko puhuu, perustelu on aina joku avutonta avuttomampi venäläiskanava, josta kukaan ei ole aikaisemmin kuulutkaan ja joka ei läpäise minkäänlaista lähdearviointia. Nyt käytetyn lähteen esittely on näköjään lempattu pois Wikipediastakin.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Wikipedia ei ole luotettu tietolähde. Akkanen ei tuota itse mitään sisältöä. Akkanen ei ota kantaa varsinaiseen asiaan vaan hän keskittyy trollaamaan. Mossadin entinen johtajakin on vahvistanut tv-haastattelussa että Israelin sydän sykkii terroristeille.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

USA ja Israel pommittaa Syyrialaisia koneita joka ovat jahtaamassa Isisiä. Tästä voisi päätellä että USA ja Israel on Isisin puolella eikä halua mitään rauhaa lähi-itään.

Toimituksen poiminnat