AbdullahNassir Eurooppalaisuus kukoistaa sananvapaudesta

Historian tutkimus vaarassa

Eurooppa on ajautumassa asteittain totalitarismiin. Yksi merkki siitä on että maanosan lukuisat valtiot ovat säätäneet ns. vihapuhelakeja  jotka tekevät asteittain mahdottomaksi historian tutkimuksen.

Euroopan historia on täynnä tapahtumia joissa on osallisina rotuja, uskontoja, kansanryhmiä ja niistä nousseita yksilöitä. Historian saatossa kansanryhmät ovat saattaneet toimia yhteistyössä joidenkin tavoitteidensa saavuttamiseksi. Kyseisten asioiden ja tapahtumien tutkiminen voi tehdä lopun tutkijasta.

Yksikin väärä tutkimustulos ja sinulta viedään apurahat, työpaikka, annetaan sakot ja joissain maissa kuten Saksassa sinut laitetaan vankilaan. Tee siinä nyt sitten objektiivista tutkimusta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

13Suosittele

13 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Ehkä tärkein tekijä Hitlerin ja Stalinin valtaan pääsemisessä oli viha. Viha juutalaisia ja kulakkeja kohtaan yhdisti kansan ja antoi voimaa väkivaltaan.

Nyt Eurooppa tekee itsemurhaa vihansa kanssa, viha mamuja, köyhiä ja rikkaita vastaan vie valtioita kohti totalitarismia.

Eurooppa on ollut teknisen ja tieteellisen kehityksen kehto mutta täällä on myös sadat pikkuvaltiot ja ruhtinaat tapelleet vuosisatoja toisiaan vastaan ja täällä on saatu aikaiseksi kaksi maailmansotaa, satamiljoonaa tapettu.

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Minä taas veikkaisin valtaan nousulle syyksi ajatus paremmasta.

Siksi eurooppa ja eu ideana tekee itsemurhaa,koska sillä ei ole tarjota parempaa vaan huonompaa.

Käyttäjän JouniBorgman kuva
Jouni Borgman

Vaihtoehtoisten poliittisten ideologioiden nousuun liittyy usein tietynlaista historian tai tieteen tulkintaa, joka ei miellytä valtaeliittiä ja kun ristiriidat kasvavat, aletaan säätämään vihapuhelakeja tai vastaavia pakkokeinoja. Perimmäisenä tarkoituksena on kuitenkin uhaksi koettavan kontroversiaalisen poliittis-ideologisen liikehdinnän tukahduttaminen.

Yleensä kehitys alkaa olla peruuttamattomassa vaiheessa silloin, kun oikeuslaitos sotketaan ideologisten näkemysten väliseen kädenvääntöön. Valtaeliitti tietää itsekin, ettei sen tulkinta asioista ole itsestään selvä, alkaa panikoida ja sotkee oikeuslaitoksen rumalla tavalla omien etujensa turvaamiseen.

Juha Hämäläinen

Kannattaakin tutkia ja julkaista omalla kustannuksellaan. On suurempi vapaus.

Risto Koivula

EN ja EU ovat säätäneet paitsi "vihapuhelakeja" myös itse MAAILMANHISTORIAN PÖYRISTYYTÄVINTÄ ETNISTÄ HIHAPUHETTA, jonka rinnalla Joseph Goebbelsin tai Hideki Tojon vihapuhe oli VERBAALISELLA TASOLLA lähinnä lällyä pyhäkoulukamaa...

Seon sitten eri asia kuinka kenenkin oli tarkoistus ja valmisteltu panna mitäkin toimeen...

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2017/08/helvet...

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Tulee mieleen Puolan lainsäädäntö siitä, että puolalaisista keskitysleireistä puhuminen tulee rangaistavaksi ja näin ollen historiaa tosiaan vääristellään. Mikään trendi tuo EU:ssa onneksi ei ole.

Nykyisessä maailmanmenossa EU on vielä toistaiseksi yksi vapaita linnakeita, pidetään se sellaisena ääriryhmien ajoittaisesta aaltoliikkeestä huolimatta.

Risto Koivula

EU on kaikkea muuta kuin "vapauden linnake": se on yhden oikein harvinaisen pölhön ääriryhmän vallassa. USA:ssa se on Hillaryn muodossa torjuttu.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Historiaa voi tutkia myös ilman vihapuhetta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Moniko historiantutkija Saksassa on joutunut vankilaan julkaistuaan tutkimustensa tuloksia? Pari kolme nimeä riittää.

Käyttäjän heikkihyotyniemi kuva
Heikki Hyötyniemi

Moniko on menettänyt apurahansa, luopunut tutkimuksestaan, ja jäänyt siksi tyystin tuntemattomaksi.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

En tiedä, kyselin vankilaan tuomittujen perään.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir Vastaus kommenttiin #11

Sen kuin kyselet. Google on keksitty jos et vielä ole huomannut.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #12

Johan on blogistilta ylimielinen vastaus. Jos esität jonkin väitteen, niin kyllä sinun pitäisi pystyä myös se todistamaan. En kommentoi tämän enempää, ettei kukaan loukkaannu.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Minulla ei ole aikaa etsiä kaikille tietoa netistä. Voit etsiä itse jos haluat. Sitä ei kukaan estä. Monesti kirjoittajia trollataan juuri siten että vaaditaan yhä lisää todisteita asialle ilman että itse vaivaudutaan etsimään kyseistä tietoa.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Eihän sinun tarvitse etsiä netistä tietoa. Kai sinä tiedät ne tutkijat, jotka ovat joutuneet Saksassa vankilaan, kun kerran väität tällaista tapahtuneen. Vai eikö sinulla oikeasti ole mitää hajua tutkijoiden vankilaan tuomitsemisesta Saksassa?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino

Kelpaako Germar Rudolf nimeksi?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #17

En tunne tapausta. Mistä hänet on tuomittu?

Käyttäjän VelluHeino kuva
Vellu Heino Vastaus kommenttiin #18

Holokaustin kieltämisestä. Wikistä löytyy lisää.

Risto Koivula

WIkistä löytyy myös OLEMATTOMIN "KANSANMURHIEN" KIISTÄMISEN KIISTÄMISTÄ...

ristojkoivula.puheenvuoro.uusisuomi.fi/255792-metafyysinen-monadologinen-fysikalismi-ei-ole-jarjen-aani-fyysikko-kari-enqvist

https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/ukr...

Käyttäjän JonneKlockars kuva
Jonne Klockars

Saksalaisen toimittajan mukaan Saksassa on vankilassa n. 250 ihmistä ajatusrikoksesta eli holokaustin kyseenalaistamisesta.

Luku tuli esille kun Kanadalainen revisionisti joutui Saksassa oikeuteen.
Esim. tästä voi lukea artikkelin: http://easternontarionetwork.com/2018/07/06/canadi...

"While Wild said denying the Holocaust in public is rare in Germany, it is a criminal offence. She said there are approximately 250 Holocaust deniers currently imprisoned in Germany. She photographed a June 30 protest against their imprisonment."

Useassa muussakin lehdessä oli sama juttu.

Anne Wild: https://www.annewild.de/category/politik/

Toimituksen poiminnat