AbdullahNassir Eurooppalaisuus kukoistaa sananvapaudesta

New York Timesin Feikkiuutinen

New York Times kaikkien feikkiuutisten äiti on julkaissut taas täyden puppu-uutisen joka kyllä leviää kaikkialle läntiseen maailmaan totena.

Oheisessa linkissä ruoditaan uutisen sisältö englanniksi.

http://stephenlendman.org/2018/02/fake-news-un-report-north-korea-syria/

 

Lyhyt yhteenveto: nimettömät lähteet, kukaan ei ole nähnyt raporttia ja ja jos on raportin sisältö ei tue kirkuvan otsikon väitteitä.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Taisi mennä hieman väärinpäin tuo feikkihomma. Lendman vain sanoo kaikista todisteista ilman mitään perusteluja, että "eipäs oo". Ei se mitään ruotimista ole.

"Citing from the UN report, the Times said “supplies from North Korea include acid-resistant tiles, valves and thermometers,” adding:

“North Korean missile technicians have also been spotted working at known chemical weapons and missile facilities inside Syria…”

None exist. The report lied claiming otherwise."

________________________

Hän myös selkeästi tahallaan vääristelee sitä, OPCW väittäisi kaikkien Syyrian kemiallisten aseiden olevan tuhottuja.

"Its entire CW stockpile was destroyed, elimination completed in late June 2014 – confirmed by the Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW).

No evidence suggests any CWs remain. Nothing indicates Syria ever used these agents throughout seven years of war – or intends secretly producing new ones."

OPCW on sanonut, että kaikki Syyrian heille vapaaehtoisesti antamat kemialliset aseet on kyllä tuhottu mutta OPCW on sen jälkeen julkaissut lukuisia raportteja Syyrian kemiallisten aseiden käytöstä. Lendman on täysin epäluotettava lähde, joka poimii vain sen mikä häntä miellyttää, eikä tarjoa mitään todisteita omille väitteilleen.
https://www.opcw.org/special-sections/syria/fact-f...

________________________

"kukaan ei ole nähnyt raporttia ja ja jos on raportin sisältö ei tue kirkuvan otsikon väitteitä."

Raportti on nähty ja sisältö tukee otsikkoa. Tuo ylläoleva lainaus toisaalta sopisi kirjoitusvirheineen erinomaisesti suoraan jonkun hövelön tv-konnan suuhun. "Ei täällä mitään ole ja ja jos niin ei se mitään niin pahaa ole."

Käyttäjän RaunoLintunen kuva
Rauno Lintunen

NYT:n feikkiuutisesta tulee mieleen USA:n entinen ulkoministeri Colin Powell ja Irakin "ydinaseet" pienessä lasiputkilossa.

Käyttäjän MauriLindgren kuva
Mauri Lindgren

Tai sitten ei.

NYT-kolumnisti Maureen Dowd 5.2.2003

"When Colin Powell goes to the United Nations today to make his case for war with Saddam.the U.N. plans to throw a blue cover over Picasso`s antiwar masterpiece, "Guernica".
www.nytimes.com/2003/02/05/opinion/powell-without-...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

NYT on hyvin arvovaltainen media ja harvat USA:n lehdet faktatarkistavat uutisointinsa yhtä mallikkaasti. NYT ei milloinkaan ole mennyt mukaan populistiseen kouhkintaan eikä tukenut äärimmäisyyksiä myöskään ulkopolittisella areenalla.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Mielestäni NYT on tukenut äärimmäisyyksiä varsin mallikkaasta. Lehti on mm. valkopessyt kommunistien hirmutekoja Neuvostoliitossa ihan Pulizerin arvoisesti. Enempään minulla ei ole tällä kertaa aikaa.
Ohessa linkki kiinnostuneille:

http://dailysignal.com/2017/08/23/origins-fake-new...

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

NYT on avoimesti myöntänyt Durantyn toiminnan olleen vääristelyä.
https://www.nytco.com/new-york-times-statement-abo...
http://www.nytimes.com/1990/06/24/opinion/the-edit...

Lehti kantaa vastuun virheistään avoimesti. Lienee kuitenkin hieman epäreilua haukkua 166 vuotta vanhaa lehteä yhden toimittajan toimista ja nostaa samalla esiin parempina totuudenpuhujina konservatiivisen ajatushautomon lehteä ja bloggaria, joka ei mitenkään perustele omia väitteitään.

Juha Hämäläinen

NYT on osa USAn valtaeliitin juoksupoikia. On aina ollut. Jenkkiläiseen mediaan ei voi luottaa sen enempää kuin Pravdaan aikanaan. Suomen median ongelma on se, ettei se itse tuota uutisiaan vaan kääntää uutiset sokeasti luottaen niihin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ei se ole. NYT oli hyvinkin Vietnamin sodan vastainen siinä vaiheessa, kun hallitus vielä kannatti jatkamista. NYT ei tue Trumpin politiikkaa j.n.e. USA:ssa on suuria lehtiä, kuten Chicago Tribune, jotka kyllä ovat republikaanihallitusten tukena varauksettomasti.

Toimituksen poiminnat