AbdullahNassir Eurooppalaisuus kukoistaa sananvapaudesta

JFK avoin tapaus

Olin pikkupoika kun kuulin radiosta että Yhdysvaltain presidentti on salamurhattu. Silloin uskoin kaikki viralliset selitykset jotka tarjoiltiin kansalle nopeaan tahtiin. Viranomaiset jopa perustivat Warrenin komission joka oli poliittinen elin jonka tarkoitus oli sabotoida tutkimuksia mahdollisimman paljon. Cia lanseerasi JFK:n murhan jälkeen jopa uuden termin "salaliittoteoria" jolla koitettiin tehdä naurunalaiseksi ihmiset jotka eivät jostain syystä uskoneet virallista selitystä tapahtumista. Cia näyttää eilisen perusteella jarruttavan vieläkin murhaan liittyvän aineiston julkaisemista. Miksi?

Totuus tapahtumista on vielä monille epäselvä mutta varmaa on että tarina yhdestä salamurhaajasta on naurettava. Asiasta on kirjoitettu lukuisia kirjoja mutta tähän mennessä paras on mielestäni Michael Collins Piperin Final Judgment jonka voi lukaista oheisesta linkistä.

http://americanfreepress.net/PDF/Final_Judgment.pdf

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (13 kommenttia)

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir

Vaikka Google tarjoilee kirjan luettavaksi ilmaiseksi voit varmistaa American Free Press sivustolta saako niin tehdä vai pitäisikö siitä maksaa jotain.

Juha Hämäläinen

JFKn murha on kyllä täydellisen selkeästi muuta kuin yksittäisen miehen tekemä murha. Todisteet ovat hyvin selkeät mukaanlukien ruumiinavauksen todelliset tulokset ja lukuisat todistajalausunnot henkilöiltä, joiden uskottavuutta ei syytä epäillä eikä valehtelun motiiveita.

Kennedyllä oli kiitettävä määrä vihamiehiä kaikkialla liike-elämässä, armeijassa, poliisijohdossa, aseteollisuudessa, järjestäytyneessä rikollisuudessa, politiikassa ja tietenkin ulkomailla. On hyvä muistaa, että veljensä murhattiin myös. Hänestä olisi suurella varmuudella tullut myös presidentti. Veljesten politiikka oli tavoitteiltaan hyvin samansuuntainen siksi heillä oli yhteiset vihollisetkin, jotka hoitivat ongelmamiehet pois päiviltä samalla konstilla.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Noista todistajanlausunnoista tuli mieleeni eräs jenkkidokumentti joskus 60-70 -lukujen vaihteessa, kun toimittaja kysyi Kennedyn murhan paikan päällä nähneeltä punaniskaiselta cowboyhattuiselta isännältä miten hän asian oli nähnyt. Tuo todistaja kertoi kuulleensa lähietäisyydeltä laukauksen nurmikenttää rajoittavan pensasaidan takaa edestä oikealta Kennedyä kuljettaneeseen autoon nähden.

Toimittajan ja hastateltavan välinen keskustelu eteni sitten:

-Are you sure that you heard the shot coming from there?
-Absolutely!
-And you are sure that it could not have been just an echo or something?
-No, I definately heard it very close to me.
-So, could you still elaborate, is there any room for even a slight doubt in your mind that it might not have been so?

Siinä vaiheessä tuo isäntämies nousi seisaalleen pöydän ääressä, heitti hattunsa pöydälle ja karjui otsasuonet pullistuen: THERE IS NO DOUBT IN MY MIND!!!

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Salamurhateoreetikot ovat välillä hassuja. He eivät millään voi uskoa että yksi höpsähtänyt mieli voisi tehdä tekosen.
Lee Harvey Oswald oli toki hyvinkin kommunistimielinen ja uskon että asiaan liittyi paljon enemmän kuin julkisuuteen on annettu tietoja. Tulee mieleen vähän sama homma kuin Breivikin murhateoissa. Aivopesty ihminen joka luulee että tällä saadaan asiat korjattua. Aina näissä on joku yllyke tai ärsyke, lisättynä sairaaseen mielenlaatuun.

Juha Hämäläinen

Älä mieti itseksesi Taru vaan tutustu valtavaan määrään todistusaineistoa niin asia selviää. Mieti miksi Oswald olisi ollut CIAn palkkalistoilla pitkään. Tai miksi hän kaveerasi tyyppien kanssa, jotka eivät taatusti olleet kommunisteja.

Mieti miksi Kennedyn takaraivo lensi pellolle ja kalloon tunkeutuneen luodin reikä oli hänen otsassaan eikä toisinpäin kuten virallisessa raportissa kerrottiin. Tai miksi häntä kuljettaneen auton tuulilasin läpi oli mennyt edestä tullut luoti. Ja tästä ei ollut mitään mainintaa tutkimusraportissa. Kuitenkin ainakin kolme itsenäistä todistajaa näki tuon luodin reiän. Yksi heistä oli paikallisen sairaalan lääkäri. Ampujia oli enemmän kuin yksi, siitä ei mitään epäselvyyttä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Juu en mieti. Tapanani ei ole ajatella murskattuja takaraivoja tällai perjantaisin.
Kuolinsyyraportti antoi jo aivan tarvittavat tiedot aseiden määristä ja laaduista.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #7

Ei näillä lannata viikonloppuaan pilata, mutta kuolinsyyraportin ovat Kennedyä ensimmäisinä tutkineet lääkärit kaikki todenneet väärennetyksi. Vainajassa oli peitelty pahimmat vammat, jotka lääkärit ehtivät nähdä ja myös vahvistaa julkisesti ensimmäisissä uutislähetyksissä Texasista murhapäivänä. He kertoivat pahimman vamman aiheuttaneen edestä tulleen luodin, joka vei mennessään takaraivon puolelta pääosan Kennedyn ajatteluelimestä. Tuota luotia ei Oswald voinut ampua.

Käyttäjän AbdullahNassir kuva
Abdullah Nassir Vastaus kommenttiin #8

Hupsis! Viranomaiset hukkasivat todistusaineistosta presidentin aivot että sellainen tapaus.

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen Vastaus kommenttiin #8

Taitaa netistä löytyä jopa video josta näkee että pää retkahtaa ja aivot lentää sinne oswaldin suuntaan.

Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #10

Oswald ampui ilmeisesti imukuppinuolen, joka selittää tapahtuneen.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

>Älä mieti itseksesi Taru vaan tutustu valtavaan määrään todistusaineistoa niin asia selviää. .....

ooo

Niinpä niin..... maailmanlaajuinen tiedotusteollisuus tarvitsee juuri tällaisia salaliittoteorioita.....mitä enemmän, sitä parempi.

Mitä suurempia onnettomuuksia maailmalla tapahtuu, sitä varmemmin tiedotusvälineet ja jopa viranomaiset riitelevät keskenään ..... ja uutisvälineiden rahavirrat kuohuvat..
Kennedy, Olof Palme, Estonia… ja mitä niitä nyt onkaan

Käyttäjän MattiLehtinen kuva
Matti Lehtinen

Hassuja ovat myös kaikki virallisen sadun uskovat oli asia mikä tahansa.

Käyttäjän Savolax kuva
Jukka Heikkinen

Philip Shenon: "Kennedyn murhan salattu historia"

Tutustumisen arvoinen kirja Warrenin komission kulisseista mitä tutkittiin ja mitä ei...

Tuomo Kostet

Tuli mieleeni vanha vitsi: mikä on maailman vaarallisin ammatti? Ei, se ei ole formulakuski, ei sotilas eikä palomieskään, vaan Yhdysvaltojen Presidentti. Muistaakseni edesmennyt toimittaja Timo T.A. Mikkonen oli tästä JFK:n tapauksesta erityisen kiinnostunut. En tiedä saiko hän koskaan lopullista vastausta arvoitukseen.

Toimituksen poiminnat